Cadouri de la salvatorii ieșeni pentru copiii născuți de Crăciun

Vineri, 30 Decembrie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Cadouri de la salvatorii ieseni pentru copiii nascuti de Craciun | imaginea 1 Duminică, 25 decembrie a.c., după doi ani de pandemie, în prima zi de Crăciun, este AL ZECELEA AN când pompierii ieșeni împreună cu conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Mihail Sturdza” al județului Iași au dăruit cadouri mămicilor care au născut în noaptea de 24 spre 25 decembrie la Maternitatea din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă“ Iași.

Mămicile nou-născuților au primit de la pompierii ieșeni tot ce are nevoie un nou născut pentru primele zile: hăinuțe și produse de igienă, o icoană alături de o carte de rugăciuni, o mașină de pompieri, binecuvântate de către preotul unității.

Pompierii ieșeni se bucură că pot ajuta semenii cu mici daruri de Crăciun. Le mulțumesc colegilor care au făcut posibil acest gest și speră din toată inima ca mămicile care au primit daruri să se bucure la fel ca ei și nou-născuții să fie sănătoși și iubiți.

”Ne dorim să fim alături de comunitate și alături de mamele care sărbătoresc în mod deosebit prin nașterea unui copil și bucuria măririi familiei.” – declara Inspectorul-șef al ISU Iași, Colonel Ionuț-Ciprian Grădinaru.

De aceea, Sărbătorile de iarnă sunt momentele magice care le încarcă sufletele cu bucurie şi cu pace, aprinzând lumina credinţei a milioane de oameni până la incandescenţă spirituală.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Mihail Sturdza” al județului Iași îşi doreşte ca şi anul acesta sfintele sărbători să rămână amintiri frumoase, în care colindele şi clopoţeii colindătorilor să nu fie acoperite de sirenele maşinilor de pompieri.

Ne dorim să ne bucurăm împreună de aceste zile, fără evenimente care să vă pună viața în pericol! Salvatorii ieșeni vă urează sărbători liniștite, lipsite de evenimente care să vă pună în pericol viața sau bunurile!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.