Crăciunul e pentru toți…

Marți, 27 Decembrie 2022Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Craciunul e pentru toti | imaginea 1 Anul 2008. O familie fericită! Grigore și Dorina, împreună cu cei trei copii ai lor: Florin de 6 anișori, Marian de 8 anișori și Denis de 10 anișori!

Uneori, viața e nedreaptă și nedreaptă a fost și cu această familie. 13 iulie 2008 - toți cei 3 copilași își pierd viața într-un accident feroviar terifiant. Tragedia i-a lovit cumplit pe Grigore și Dorina!

Câtă putere să ai să treci peste o astfel de tragedie? Au încercat să mergă înainte și, după aproximativ 2 ani, a apărut pe lume Alina, fetița lor cea mare, iar după alți 2 ani, a apărut pe lume Cristina, cea de-a doua fetiță.

Cristina a venit pe lume chiar pe 13 iulie…ca și când Dumnezeu a vrut să-și repare greșeala…Timpul părea că merge înainte, dar cum un necaz nu vine niciodată singur, Grigore a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă: cancer!

În luna septembrie a anului 2021 Grigore a pierdut lupta cu viața! Boala a învins! Au rămas singure Dorina si cele 2 fetițe: Cristina, care acum are 9 anișori, și Alina, care acum are 11 anișori.

Fără niciun venit, doar cu o pensie de urmaș, cu 2 fetițe mici, viața nu este deloc una ușoară pentru Dorina care se zbate din răsputeri să-și educe fetele, să le asigure strictul necesar și să le găsească, prin educație, un drum ușor în viață!

Te întrebi de unde poate avea un om atâta putere…Lupta lui Grigore cu boala i-a costat foarte mulți bani și toți banii pe care i-au câștigat s-au dus pe tratamente și investigații. Căsuța pe care începuseră să și-o construiască se degrada pe zi ce trecea…și se degradează în continuare…

Colegii din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana au încercat să mai ajute această familie și în vara acestui an, iar cu sprijinul unui operator economic, au reușit să le schimbe geamurile și ușile la două cămăruțe în care locuiesc Dorina, Cristina și Alina. Le-au donat și o mașină de spălat pentru a-i mai lua Dorinei o povară de pe umeri.

Joi, 22 decembrie a.c., Moș Crăciun le-a vizitat pe fetițe. Nu mai credeau în el pentru că Moș Nicolae le-a uitat…a fost prea sărac pentru ele…Nu poți să înlocuiești cu nimic lipsa tatălui, dar poți să le aduci o mică bucurie prin lucrurile materiale pe care un tată le oferă, în mod obișnuit, copiilor săi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.