Cu sufletele pline de fericire și emoții

Marți, 27 Decembrie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Cu sufletele pline de fericire si emotii | imaginea 1 “Moșule, de la noi nu pleci fără cadouri! Uite, plăsuța asta e pentru tine! Doar atât avem…” Acestea au fost cuvintele rostite de niște copii minunați, cu sufletele pline de fericire și emoții, la despărțirea de Moș Crăciun!

Dar să revenim la întâlnirea lor cu Moșul…An de an, au pus scrisori în geam, dar se pare că spiridușii Moșului nu au reușit până acum să ajungă până în satul lor. Însă joi, 22 decembrie a.c., colegii de la Secția de Pompieri Brad i-au povestit Moșului despre cei șapte copilași ai unei familii din Baia de Criș, care și-ar fi dorit din tot sufletul ca măcar o dată darnicul bătrânel să treacă și pe la ei.

De cum a auzit Moș Crăciun despre soarta copiilor, despre cât sunt de ascultători și de harnici, de îndată a atins cu toiagul lui fermecat autospeciala pompierilor, a prefăcut-o în caleașca lui și a purces la drum, cu pompierii brădeni alături.

A fost o surpriză uriașă pentru copii, atunci când au auzit sirenele chiar în fața căsuței lor. Dar și mai mare le-a fost mirarea când însuși Moș Crăciun, ajutat de salvatori și de voluntarii ISU, a coborât încărcat de cadouri din autospeciala fermecată.

Ce a urmat, nu are rost să vă mai povestim, așa că lăsăm imaginile să vă prezinte bucuria nemărginită și entuziasmul prichindeilor…Și, cum am spus la început, copilașii i-au dăruit moșului la despărțire, un ursuleț și o portocală.

Știți și voi că pompierii sunt niște bărbați puternici…Însă toate până la Moș Crăciun și la inocența unor astfel de copii…La plecare, din ochii colegilor s-au prelins lacrimi. Toți pățim așa când suntem copleșiți de emoții…Crăciun fericit!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.