De Crăciun, dăruiește un zâmbet!

Vineri, 23 Decembrie 2022Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

De Craciun  daruieste un zambet | imaginea 1 În pragul Sărbătorilor de Crăciun, pompierii militari din cadrul ISU ALBA s-au gândit să devină mesagerii lui Moș Crăciun, desfășurând o acțiune umanitară pentru familiile nevoiașe.

Aceștia au parcurs zeci de kilometri prin zone greu accesibile din zona Munților Apuseni, aducând cu ei o rază de lumină și speranță pentru mai multe familii.

Copilași, părinți sau chiar persoane mai în vârstă pentru care perioada de iarna este o încercare foarte grea, i-au primit cu brațele deschise pe pompieri care le-au dăruit dulciuri, jucării, hăinuțe și alimente.

Bucuria și sclipirea din ochii lor i-a sensibilizat până la culme pe toți colegii care au luat parte la aceasta frumoasă acțiune, iar fericirea pe care au citit-o pe chipurile lor, le dă puterea și dorința de a repeta astfel de acțiuni, de câte ori este posibil.

Se adresează mulțumiri tuturor celor implicați pentru că s-au gândit la semenii lor și au putut ,,Dărui un zâmbet” în această perioadă a sărbătorilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.