Din nou, în vizită la un băiețel luptător

Marți, 27 Decembrie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Din nou  in vizita la un baietel luptator | imaginea 1 Vă mai amintiți de Dănuț? Pompierii militari teleormăneni cu siguranță nu o să-l uite niciodată. El este copilul salvat din fântână acum 5 ani de zile, din localitatea Balta Sărată, un învingător al soartei de atunci, care l-a dus la aproape 18 metri sub pământ. Au reușit împreună, salvatorii și el, să se vadă cu bine la suprafață, după zece ore de intervenție.

Joi, 22 decembrie a.c., l-au vizitat din nou, așa cum o fac ori de câte ori au prilejul, pentru a-i aduce mici surprize înainte de Sărbătorile de iarnă. Deși sunt un pic timizi, Dănuț și sora sa i-au primit cu bucurie, cu voie bună și cu inima deschisă.

În ochii salvatorilor săi, Dănuț va rămâne un luptător, care le-a demonstrat că viața trebuie prețuită, că merită orice efort din partea lor, că ajutorul trebuie oferit în mod necondiționat celor din jurul nostru!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.