Emoție și lacrimi de mulțumire

Vineri, 16 Decembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Emotie si lacrimi de multumire | imaginea 1 Gesturile mici fac, de cele mai multe ori, diferența. Mai ales atunci când vorbim de oameni loviți de soartă care privesc viitorul cu ochii în lacrimi.

Doar un sprijin, uneori neașteptat, le poate reda speranța în suflet. La începutul acestei luni, o mamă și trei copii din Știubieni au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce casa unde locuiau cu chirie a fost mistuită de flăcări.

De atunci, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Săveni, care au intervenit pentru stingerea incendiului, s-au gândit mereu la ei și și-au propus să le dea o mână de ajutor, cum de altfel au mai făcut și cu alte familii nevoiașe din comunitatea în care trăiesc.

Marți, 13 decembrie a.c., pompierii s-au întors la Știubieni și i-au găsit pe Alberto, Matias, Roberta și mama lor într-o casă oferită de o femeie cu suflet mare din comună. Darurile cumpărate de pompieri au fost primite cu emoție și lacrimi de mulțumire, mai ales că nu se așteptau să aibă parte de un Crăciun fericit și erau siguri că Moșul îi va ocoli anul acesta. Acum, aveau alte griji și multe nevoi…

Dar pompierii au reușit să le readucă zâmbetul pe buze și speranța în priviri. O îmbrățișare de rămas bun și un “mulțumesc” spus din suflet le-a înseninat și lor ziua și le-a reamintit că totul este posibil dacă ai aproape oamenii potriviți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.