Încercări, emoții și speranță

Vineri, 23 Decembrie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incercari  emotii si speranta | imaginea 1 Bogdan, Karina și David sunt noii prieteni ai pompierilor giurgiuveni. Până de curând ei locuiau într-o casă din Cucuruzu, însă pentru familia lor săptămâna trecută a fost plină de încercări, emoții și speranță.

Au trecut prin clipe de coșmar când și-au văzut casa distrusă într-un incendiu violent, în doar o clipă. Nu au fost singuri și iată că, printr-un efort al autorităților și al oamenilor cu suflet mare, s-au mutat deja în altă casă, în aceeași localitate.

Acolo i-au găsit vizitatorii, duminică, 18 decembrie a.c. Nu se așteptau să le treacă pragul Moș Crăciun…și nici ca el să vină pe o motocicletă, încărcat cu daruri pentru cei mici.

Mesagerii moșului au fost Plt. adj. Nistor Marius din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu și membrii Clubului de motocicliști Ride & Ride Giurgiu. Ei le-au oferit o canapea, alimente, jucării, rechizite, hainuțe, un brad și toate ornamentele de care au nevoie pentru a-l împodobi, înainte de Crăciun.

Marius a fost impresionat de povestea micuților și le-a povestit prietenilor lui de la clubul motocicliștilor despre acest caz. Imediat, s-au mobilizat și au reușit să strângă aceste lucruri din dorința de a le face o mică bucurie înainte de sărbători. Și au reușit!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.