La 14 ani, o boală necruțătoare îi marchează copilăria

Vineri, 23 Decembrie 2022Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

La 14 ani  o boala necrutatoare ii marcheaza copilaria | imaginea 1 Astăzi, gândurile noastre sunt îndreptate către Ionuț, un copil pe care ne-ar fi plăcut să îl îmbrățișăm și să îl încurajăm personal, însă acest lucru nu a fost posibil…O boală necruțătoare îi macină existența și îi marchează copilăria.

La numai 14 ani, Ionuț s-a văzut pus în situația de a renunța la tot ceea ce îi definea viața: joacă, școală, activitățile zilnice prin care își ajuta părinții la treburile gospodărești. De mai bine de o lună, se află internat la Institutul Clinic Fundeni din București, așteptând vești bune. Acasă, părinții și frații așteaptă emoționați și temători concluziile medicilor.

Pompierii prahoveni au călcat pragul acestei familii, fiind convinși că nu le pot aduce alinare pentru această durere, dar cu dorința arzătoare de a le transmite un gând bun, de a-i încuraja și de a-i asigura că nu sunt singuri în fața destinului necruțător. Pe lângă ajutorul material, această familie are nevoie de suport moral, de căldură sufletească și rugăciune. Așteptăm vești bune!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.