O nouă campanie cu caracter umanitar a pompierilor călărășeni

Vineri, 23 Decembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

O noua campanie cu caracter umanitar a pompierilor calaraseni | imaginea 1 Pompierii militari călărășeni au păstrat tradiția şi au adus bucurie mai multor copii şi câtorva bătrâni în pragul Crăciunului.

“Întotdeauna aproape de oameni, la bine, dar mai ales, la greu” O nouă campanie cu caracter umanitar a pompierilor militari călărășeni şi-a atins ținta şi i-a încărcat de energie suficient de mult încât să se gândească la următoarea activitate dedicată oamenilor!

Întreaga acţiune a fost făcută cu toată inima și a adus bucurie câtorva dintre semenii noștri nevoiaşi, cu posibilităţi materiale mai puţine. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au dăruit şi de această dată bunuri alimentare şi nealimentare mai multor familii nevoiașe din municipiul Călăraşi și localitatea Alexandru Odobescu.

Au primit darurile lor mai mulți copii și persoane vârstnice cu probleme de sănătate, iar salvatorii s-au bucurat să vadă că au reuşit să le însenineze faţa şi să le dea speranţă că sărbătorile pot fi frumoase, pot fi altfel, atunci când semenii tăi se gândesc şi la tine!

Acel “Mulțumesc!” rostit cu tot sufletul de către toţi cei care i-au lăsat să le treacă pragul, miercuri, 21 decembrie a.c. şi să le ofere mici daruri în pragul marii Sărbători a Naşterii Domnului, le-a împlinit întreaga zi și le-a dat satisfacția unui gest frumos, nobil, omenesc, în cea mai frumoasă formă a acestui cuvânt!

Ce fericiţi eram şi nu ştiam! Ce frumos este să fii om! Ce împlinire îţi aduce gestul de a dărui celui care nu are! Ce sentiment te încearcă atunci când vezi că poţi aduce bucurie pe faţa unui copil necăjit!

Ce gând îţi vine când vezi că ai putut însenina faţa unui om bătrân şi bolnav, căruia de mult nu i-a mai trecut cineva pragul! Câte lucruri minunate ni se întâmplă în fiecare zi şi nu le luăm în seamă năuciţi de tumultul vieţii şi de fuga noastră către nicăieri ca să ajungem peste tot! Sărbători fericite tuturor! Multă sănătate, asta vă dorim!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.