Pompierii, în sprijinul locuitorilor din Delta Dunării

Marți, 13 Decembrie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pompierii  in sprijinul locuitorilor din Delta Dunarii | imaginea 1 În urmă cu câteva săptămâni, Asociația Voluntari în Europa a cerut sprijinul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru a transporta cadouri donate de oamenii din întreaga Uniune Europeană pentru locuitorii din Delta Dunării.

Cum mereu pompierii militari sunt alături de comunitățile pe care le protejează, au găsit soluții ca donațiile oferite și adunate din Europa să ajungă în siguranță la Periprava, destinația finală a faptelor bune susținute de Asociația Voluntari în Europa.

Prin buna colaborare instituțională între Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea și societatea de transport în Delta Dunării NAVROM, s-a decis ca bunurile, cadourile și alimentele să fie transportate cu ajutorul navei de pasageri Banat la Periprava, iar de acolo vor urma a fi distribuite cu ajutorul localnicilor și al primăriei C. A. Rosetti.

Vineri dimineață, 9 decembrie a.c., două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea au ajutat la descărcarea acestora și la depozitarea pe nava de pasageri care, la ora 13:30, a plecat către zona de nord a Deltei Dunării, unde copiii și bătrânii în nevoie îl așteaptă pe Moș Crăciun.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.