Pompierii sălăjeni se alătură campaniei “Donează sânge, fii erou!”

Vineri, 16 Decembrie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Pompierii salajeni se alatura campaniei  Doneaza sange  fii erou | imaginea 1 Marcarea celor 11 ani de existență a Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) se apropie cu pași repezi, iar acest lucru îi face pe salvatori să se apropie și mai mult de semenii aflați la necaz.

Astfel, în intervalul 13-14 decembrie a.c., din respect pentru viață și comunitate, aceștia s-au alăturat campaniei umanitare “Donează sânge, fii erou!”, desfășurată la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj.

Pentru că nevoia de sânge este permanentă, mai mulți pompieri sălăjeni au donat sânge pentru a salva vieți. Gestul salvatorilor sălăjeni a fost unul benevol și firesc, deoarece ei au fost mereu în prima linie la diferitele situații de urgență care au implicat oameni, copii răniți. Printr-un simplu gest de omenie aceste victime pot primi o șansă la viață.

Tocmai de aceea, ei vă lansează un îndemn, ca cei eligibili din punct de vedere medical să facă acest gest, atât pentru sănătatea lor, cât și pentru viața celor aflați în momente de răscruce dificile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.