Pompierii sibieni au ales să fie salvatori și în alt mod!

Vineri, 23 Decembrie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Pompierii sibieni au ales sa fie salvatori si in alt mod | imaginea 1 Pompierilor li se mai spune și “salvatori”, datorită muncii pe care o fac zi de zi, de cele mai multe ori prin acțiunile care fac diferența dintre viață și moarte.

Miercuri, 21 decembrie a.c., pompierii sibieni au ales să fie salvatori în alt mod! Peste 25 de pompieri au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Sibiu.

În ultima perioadă, numărul persoanelor grav rănite în urma diferitelor situații de urgență a crescut considerabil, fapt ce i-a determinat să le fie alături și în afara misiunilor lor.

Ei speră ca gestul lor să fie un îndemn la implicare și astfel să fie sprijiniți cei aflați în nevoie, dar mai ales cei a căror viață depinde de bunăvoința noastră, a tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.