Poveste de Crăciun - Cel de-al patrulea paramedic

Vineri, 30 Decembrie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Poveste de Craciun   Cel de al patrulea paramedic | imaginea 1 Într-o dimineață de duminică, Edi, pompier salvator în cadrul ISU București-Ilfov, se pregătea să plece la serviciu.

Mai erau câteva minute până să iasă pe ușă, când fetița lui îl întreabă: “- Tati! - Da, Ioana! - Tu salvezi și copii? - Da, tati, dacă au nevoie de ajutor mergem la ei. - Și plâng? - De cele mai multe ori…- Scuză-mă puțin, tati!”

“Pleacă de lângă mine și se întoarce cu o jucărie de pluș. - Uite, poate îi mai împaci cu ăsta, și mi-l pune în brațe să-l iau la serviciu. Îi spun: Dar, tati, noi la unitate avem două ambulanțe! Se gândește un pic: Bine, fie, îți mai dau unul! Și așa ajung cu două jucării de pluș la serviciu care, de la momentul acela, stau la loc de cinste în parbrizul ambulanțelor.”

Așa că, dacă le vedeți in trafic, cu plușurile în parbriz, prin zona de nord a Bucureștiului, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, vă rugăm, faceți-le loc să treacă! Merg să ajute…!!!

Poveste de Craciun   Cel de al patrulea paramedic | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.