Privind pe geam și parcă așteptând să vină cineva…

Miercuri, 21 Decembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Privind pe geam si parca asteptand sa vina cineva | imaginea 1 Așa i-au găsit pompierii botoșăneni pe Gabriel și Ionuț, doi frați de 8 și 11 ani, din Băiceni, pe care i-au cunoscut la începutul lunii octombrie a.c., într-un moment greu.

Casa în care locuiau doar cu mama lor s-a transformat, cât ai clipi, în scrum. De atunci, cu ajutorul unor oameni darnici, au reușit să-și reclădească un nou cămin.

Locul din care mai erau doar pereții s-a transformat într-o casă modestă, care mai are nevoie în continuare de reparații. Aici i-au primit joi, 15 decembrie a.c., plini de emoție.

Nu se gândeau că pompierii le vor trece pragul pentru a le face o surpriză plăcută, iar pe Moș Crăciun nu îl mai așteptau anul acesta. Poate și de aceea bucuria lor a fost atât de mare.

Salvatorii i-au lăsat adunați în jurul bradului pe care l-au împodobit împreună și cu speranța că 2023 va fi un an mai bun pentru ei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.