S-au alăturat programului caritabil de colectare de alimente

Miercuri, 21 Decembrie 2022Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

S au alaturat programului caritabil de colectare de alimente | imaginea 1 Gesturile mici fac, de cele mai multe ori, diferența. Mai ales atunci când vorbim de oameni cu care soarta nu a fost atât de generoasă și care privesc viitorul cu ochii în lacrimi. Doar un sprijin, uneori neașteptat, le poate reda speranța în suflet.

În prag de sărbători, pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni s-au alăturat programului caritabil de colectare de alimente neperisabile “Împreună pentru comunitate”, inițiat de Primăria municipiului Gheorgheni și și-au propus să dea o rază de speranță unor copii și vârstnici, cum de altfel au mai făcut și cu alte familii nevoiașe din comunitatea în care trăiesc.

Darurile cumpărate de pompieri, pentru a avea parte cu toții de un Crăciun fericit, au fost primite cu emoție și speranță în priviri, iar acel „mulțumesc” din suflet a fost cadoul cel mai de preț primit de salvatori. Reprezentanții ISU Harghita le adresează mulțumiri pentru inițiativă și implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.