Salvându-l pe Moș Crăciun

Marți, 27 Decembrie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Salvandu l pe Mos Craciun | imaginea 1 Vineri, 23 decembrie a.c., la sediul inspectoratului, pompierii militari au avut parte de o situație de urgență deosebită! Un apel la numărul unic de urgență 112 a anunțat faptul că Moș Crăciun a rămas, în drum, și nu se mai poate mișca deoarece are o groaznică durere de picioare.

După atâtea zile în care au străbătut mări și țări și l-au ajutat pe Moș să împartă cadouri la toți copiii cuminți, cei nouă reni a lui Moș Crăciun au obosit. Lui Rudolf i s-a făcut foame…lui Dancer i s-a făcut somn…celorlalți sete…și l-au lăsat pe Moș în drum cu sacul lui plin de jucării.

Bătrân și fără putere, acesta a cerut ajutorul pompierilor să poată să își ducă misiunea la bun sfârșit. Un echipaj SMURD s-a deplasat la locul intervenției, l-a preluat pe moșul nostru, i-a acordat primele îngrijiri medicale și l-a adus în curtea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea.

Drept mulțumire pentru că a fost salvat, acesta a venit încărcat cu daruri pentru copiii care îl așteptau nerăbdători, iar pompierilor care l-au salvat le-a mulțumit și i-a felicitat pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.