Campania de donare de sânge sprijinită de ISU Vâlcea

Marți, 24 Ianuarie 2023Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Campania de donare de sange sprijinita de ISU Valcea | imaginea 1 Sub sloganul „Avem același sânge”, pompierii militari vâlceni s-au alăturat campaniei naționale de donare de sânge, inițiată de televiziunea națională Digi24. Recoltarea lichidului vital s-a desfășurat în comuna Mihăești, în incinta căminului cultural din localitate, sub coordonarea Consiliului Județean Vâlcea și a Centrului de Transfuzii Sanguine Vâlcea.

În cadrul campaniei, pe lângă numeroase persoane fizice, dar și militari din cadrul unităților de ordine publică, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Vâlcea au donat, benevol, servanți și paramedici SMURD.

Aceștia au întregit rândurile donatorilor care au mers și individual și au donat și în săptămânile precedente. Prin acest gest, fiecare dintre donatori a dovedit ca poate fi un exemplu pentru oricine dorește să își sprijine semenii aflați în suferință pe patul de spital, în așteptarea sângelui care nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci doar donat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.