“Minune” pentru o fetiță de 11 ani

Luni, 02 Ianuarie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Minune  pentru o fetita de 11 ani | imaginea 1 Un pic mai târziu de ziua Crăciunului, e drept, dar vremea bucuriei nu ține doar de un moment exact! Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budești au facut o “minune” pentru o fetiță de 11 ani din Sohatu.

Pe data de 16 decembrie, pompierii militari din cadrul Gărzii Budești au intervenit cu o autospecială SMURD pentru acordarea primului ajutor în cazul unei fetițe, in vârsta de 11 ani, care în urma unei căzături, a suferit o plagă tăiată la nivelul pavilionului urechii.

Salvatorii s-au deplasat la solicitare, au acordat primul ajutor și au transportat la spital fetița, pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii au prins drag de fetiță și atunci și-au promis că îi vor face un cadou surpriză, că tot e luna decembrie.

Pe fetiță o cheamă Georgiana și locuiește în localitatea Sohatu, într-o casă modestă, împreună cu tatăl ei și cu fratele mai mare, in vârsta de 17 ani. Tatăl crește cei doi copii de unul singur, cam de pe vremea când fetița avea doar o lună de când a venit pe această lume.

Au o situație mai dificilă, cu posibilităţi puține, iar pompierii, oameni inimoși de felul lor, s-au gândit să facă un gest frumos pentru copilul pentru care au intervenit la un moment dat. Zis și făcut! Pompierii de pe o tură de serviciu s-au organizat și au achiziționat o bicicletă și o pungă cu multe dulciuri.

Georgiana a fost pur și simplu, copleșită de emoție și bucurie la revederea salvatorilor, care, s-au prezentat vineri, 30 decembrie, la poarta ei, “regulamentar”, cu un cadou pe care și-l dorea din tot sufletul. Imaginea de mai jos nu mai are nevoie de altă descriere. Sărbători fericite și un An Nou mai bun, îi urează toți pompierii militari călărășeni!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.