Pentru sărbători liniștite alături de cei dragi

Luni, 02 Ianuarie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pentru sarbatori linistite alaturi de cei dragi | imaginea 1 Pentru ca dumneavoastră să aveți sărbători liniștite alături de cei dragi, ei sunt la datorie în fiecare zi, gata să intervină atunci când sunt solicitați.

În dispeceratul ISU Prahova nu există zile libere, activitatea se desfășoară fără încetare. Dispecerii, la fel ca fiecare dintre noi, au familii și doresc să petreacă sărbătorile alături de cei pe care îi iubesc. Totuși, gândul că sunt în slujba cetățenilor și că munca lor este indispensabilă pentru funcționarea acestui sistem, îi determină să fie cu totul dedicați activității pe care o desfășoară.

❗️Așadar, dacă vă aflați într-o situație dificilă, nu ezitați să apelați numărul de urgență 𝟏𝟏𝟐. Totuși, sunteți rugați să faceți acest lucru în mod responsabil, fiind conștienți de faptul că orice minut este important și poate face diferența în cazul situațiilor de urgență!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.