Pompierii argeșeni s-au mobilizat din nou pentru a dona sânge

Marți, 24 Ianuarie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pompierii argeseni s au mobilizat din nou pentru a dona sange | imaginea 1 „Sângele nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci numai donat”

Pompierii argeșeni s-au mobilizat din nou într-o misiune de salvare a celor care au nevoie de ajutor, prin implicarea într-o campanie de donare de sânge, inițiată de Digi24, la care s-au alăturat și alte instituții din județ.

Gestul colegilor continuă seria acestor tipuri de activități derulate dincolo de misiunile profesiei, demonstrând astfel că există solidaritate față de cei care au nevoie de ajutor. Se adresează felicitări tututror participanților la această acțiune, cu mențiunea că se mai poate dona sânge și în alte zile la centrele de Transfuzii din municipiile Pitești și Câmpulung.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.