S-au mobilizat din nou pentru a dona sânge

Joi, 19 Ianuarie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

S au mobilizat din nou pentru a dona sange | imaginea 1 Pompierii militari cărășeni, alături de polițiști și jandarmi, s-au mobilizat, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-şi preţuirea şi grija faţă de viaţa semenilor printr-o acţiune de donare de sânge.

Gestul lor continuă seria acestor intervenţii salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘SEMENIC’ al judeţului Caraș-Severin, demonstrând astfel faptul că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieţii.

Salvatorii își doresc ca gestul lor de luni, 16 ianuarie a.c., să fie un exemplu pentru toată lumea, un îndemn care să determine cât mai multe persoane să devină donatori. Se adresează felicitări și mulțumiri tuturor colegilor participanți pentru dăruirea față de cei aflați în suferință, pentru spiritul civic și onoarea cu care poartă uniforma pompierilor militari!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.