Un gest făcut din suflet!

Marți, 17 Ianuarie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Un gest facut din suflet | imaginea 1 Datoria pompierilor este să intervină, să salveze și să limiteze orice pagubă. Este meseria pe care și-au ales-o și nu cer să fie răsplătiți suplimentar. Doar că în toată această goană, când fiecare secundă contează, gesturile făcute din suflet înseamnă foarte mult!

Acum două săptămâni, pompierii de la Detașamentul Huedin au stins un incendiu care a cuprins garajul și lemnăria unei case. Focul s-a extins inclusiv la fațadă și la acoperiș, iar misiunea echipajelor a durat peste două ore.

Bineînțeles, a fost vital ca incendiul să nu distrugă și o biserică situată în vecinătate. Dacă s-ar fi întâmplat așa, o întreagă comunitate ar fi avut de suferit. Salvatorii s-au luptat cu flăcările și au reușit limitarea incendiului, pierderile materiale la biserică fiind minime.

Vineri dimineață, 13 ianuarie a.c., reprezentanții Bisericii Betel din Huedin au ținut să întâlnească tura de serviciu care a intervenit atunci. În semn de apreciere le-au dăruit o plachetă și au realizat împreună, bucuroși, o fotografie.

Un gest facut din suflet | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.