Au oferit copiilor un cadou mai deosebit

Joi, 09 Februarie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Au oferit copiilor un cadou mai deosebit | imaginea 1 “𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐦â𝐢𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐜ă𝐫𝐨𝐫𝐚 𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐫” – Henry Ward Beecher

În preajma sărbătorilor, dar și de câte ori a fost nevoie, pompierii Detașamentului Sighișoara au fost alături de copiii și personalul Centrului de recuperare de zi, din municipiul Sighișoara. Anul acesta, au decis să continue aceste activități într-un mod special.

Prin amabilitatea personalului, colegii pompieri au oferit copiilor un cadou mai deosebit, dictat de abilitățile artistice pe care aceștia le dețin - o pată de culoare și totodată un strop de viață încăperilor în care aceștia își desfășoară activitatea.

„Ne-au dat lacrimile! La un moment dat, am primit ca recompensă desene făcute de copiii care activează în centru, aceștia privind zilnic cu sclipire în ochi cum lucrările prindeau contur. La finalizarea lucrării, bucuria de pe chipurile lor a fost mai mult decât o satisfacție pentru noi, a fost o împlinire pe care am simțit-o la fel ca și pentru proprii noștri copii și credem că astfel de momente alimentează motivația noastră de a face o bucurie celor mici, de câte ori avem ocazia!”, au transmis colegii George și Levente.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.