Au onorat invitația de a salva vieți prin donare de sânge

Luni, 13 Februarie 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Au onorat invitatia de a salva vieti prin donare de sange | imaginea 1 Misiunea umanitară a pompierilor olteni, desfășurată cu gândul la persoanele aflate în suferință și care au nevoie urgentă de sânge, s-a încheiat vineri, 10 februarie a.c.

43 de salvatori, de la toate structurile și subunitățile ISU Olt, au onorat invitația de a salva, printr-un gest simplu, vieților celor aflați în dificultate.

Dintr-o singură pungă de sânge transfuzat, pot fi salvate până la trei persoane, iar pompierii cunosc cel mai bine cât este de prețioasă viața.

În afară de această campanie, salvatorii olteni au răspuns de fiecare dată solicitărilor Centrului de Transfuzie Sanguină Slatina și s-au mobilizat pentru a se prezenta la donare în cel mai scurt timp.

Se adresează mulțumiri pentru colaborare și deschidere Centrului de Transfuzie Sanguină Slatina!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.