Bilanț la sfârșit de an

Joi, 02 Februarie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Bilant la sfarsit de an | imaginea 1 Deși trag linie la fiecare sfârșit de an, ulterior analizează și pun în balanță tot ce au făcut pe parcursul anului precedent.

Marți, 31 ianuarie a.c., a fost ziua care toți pompierii sibieni, din întregul județ, au ajuns împreună. Evaluarea activității desfășurate pe parcursul anului 2022 a fost un moment emoționant pentru ei, dar și plin de satisfacții, motiv pentru care împărtășim cu dumneavoastră cele mai importante aspecte care fac din anul 2022 unul memorabil pentru ei!

✅ Cel mai mare număr de intervenții din istoria inspectoratului: 21.097 - 743 de incendii dintre care 421 incendii de vegetație - 16.091 cazuri medicale SMURD - 74 misiuni de descarcerare - 30 de misiuni de salvare de animale;

✅ În anul 2022 dinamica de personal a fost echilibrată, astfel familia pompierilor s-a extins cu peste 60 de noi membri;

✅ Numărul voluntarilor SMURD care activează în misiunile medicale a ajuns în anul 2022 la 59 de persoane;

✅ Media de vârstă a pompierilor din cadrul ISU Sibiu este de 36 de ani;

✅ Au fost desfășurate un număr de 73 de exerciții de antrenare a forțelor, dintre care un exercițiu s-a desfășurat la nivel internațional;

✅ Pe linie preventivă, s-au efectuat 497 de controale de prevenire care au dus la aplicarea de sancțiuni în valoare totală de 531.500 de lei.

Pompierii sibieni speră ca anul 2023 să fie un an cu cât mai puține evenimente neplăcute. Cu toate acestea, ei rămân zi de zi la datorie, gata să ajute ori de câte ori este nevoie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.