Comanda Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal

Joi, 23 Februarie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Comanda Detasamentului de Pompieri Bolintin Deal | imaginea 1 Vă prezentăm, în cele ce urmează, comanda Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal: doi ofițeri care și-au dorit dintotdeauna să devină pompieri pentru a-i ajuta pe cei din jur, dar mai ales pentru a salva.

Mr. Nedu Mihai este comandantul detașamentului. După ce a absolvit Facultatea de Pompieri, în anul 2013, a fost repartizat la Giurgiu, mai exact în zona de nord. Cunoaște fiecare localitate și nu e loc în care să nu fi intervenit măcar o dată.

Cpt. Neguț Florin a urmat exemplul tatălui său, care a fost tot pompier. A terminat Academia de Poliție în anul 2014 și s-a întors acasă. A ales această subunitate pentru a fi aproape de oamenii din comunitatea în care a crescut. În prezent, el este locțiitor al comandantului de detașament.

Ambii au declarat că salvarea de vieți nu este o muncă ușoară și se bazează pe munca în echipă. Se completează unul pe celălalt și au aceleași obiective: pregătire la cel mai înalt nivel și misiuni încheiate cu succes.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.