O nouă misiune de salvare a vieților omenești

Luni, 20 Februarie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

O noua misiune de salvare a vietilor omenesti | imaginea 1 Pompierii militari vasluieni s-au mobilizat, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutorul celor din jur pentru a trăi sau a fi sănătoși, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune de donare de sânge.

Miercuri, 15 februarie a.c., pompierii militari s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad, Punctul de Lucru Vaslui, pentru a veni în sprijinul oamenilor a căror viață depinde de actul benevol de donare de sânge.

Mai mult, pompierii au angrenat în această acțiune și membri de familie, dar și prieteni, care, alături de ei și de alți vasluieni inimoși, au răspuns “Prezent!” celor aflați în suferință. Pompierii au donat pentru domnul M. Rotaru din municipiul Vaslui, apelul pentru donare venind din partea familiei acestuia.

Gestul pompierilor militari continuă seria zecilor de astfel de misiuni salvatoare, derulate de mai mulți ani, la intervale regulate de timp, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Podul Înalt” al judeţului Vaslui.

O noua misiune de salvare a vietilor omenesti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.