Un strop de sânge, o șansă la viață

Marți, 07 Februarie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Un strop de sange  o sansa la viata | imaginea 1 Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș s-au implicat, joi, 2 februarie a.c., într-o misiune de protejare și salvare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-şi prețuirea şi grija față de viața semenilor, printr-o acțiune de donare de sânge.

Gestul lor continuă seria acestor acțiuni derulate constant de-a lungul anilor de pompierii arădeni, demonstrând astfel faptul că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieții.

Salvatorii își doresc ca gestul lor să fie un exemplu pentru toți cetățenii, iar aceștia să conștientizeze faptul că, prin simpla prezență la centrele zonale de transfuzie, au șansa nu doar de a-i salva pe ceilalți, dar și de a-și proteja propria viață, donarea de sange fiind benefică atât pentru primitor, cât și pentru donator.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.