De Ziua Fericirii, pompierii au dăruit bucurie persoanelor vârstnice

Vineri, 24 Martie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

De Ziua Fericirii  pompierii au daruit bucurie persoanelor varstnice | imaginea 1 “Fericirea este atunci când există armonie între ceea ce gândeşti, ceea ce spui şi ceea ce faci!” - Mahatma Gandhi. De Ziua Fericirii, pompierii călărășeni au oferit puţin din timpul lor pentru a dărui bucurie persoanelor vârstnice de la Căminul “Antim Ivireanul”.

Pompierii militari călărășeni au vrut să bucure câţiva oameni de Ziua Fericirii şi, în spiritul colaborării pe care ISU Călărași o are cu Căminul de persoane vârstnice “Antim Ivireanul” din municipiul Călăraşi, au poposit pentru câteva zeci de minute în curtea pensionarilor, încercând să le însenineze feţele şi să le facă ziua mai frumoasă.

Poate că nu au reuşit să îi facă fericiţi, dar au încercat şi le-au dat motive să interacţioneze cu ei, au plantat împreună în grădiniţa din curtea căminului mai multe floricele şi chiar un puiet de brad, au vorbit apoi despre preocupările lor şi gândurile seniorilor, iar oamenii chiar au fost deschişi la dialog.

O colegă de-a lor a acceptat chiar provocarea de a juca o partidă de şah cu unul dintre “veterani” şi ce s-ar putea spune, a câştigat cine a acumulat mai multă experienţă în viaţă.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au plantat florile împreună cu doamnele şi domnii care s-au arătat dispuşi să ajute la această activitate de primăvară, iar rezultatele, cel mai probabil, se vor vedea în următoarele săptămâni, atunci când ce au plantat împreună va creşte.

Persoanele vârstnice de la Căminul “Sfântul Antim Ivireanul” i-au primit cu căldură, iar pompierii au fost încântaţi să vadă că au reuşit să le aducă un pic de bucurie şi să le facă ziua mai frumoasă. Întreaga acţiune a fost făcută cu toată inima de către câţiva pompieri și astfel au adus un dram de bucurie câtorva dintre semenii lor mai înaintaţi în vârstă.

Şi de această dată, imaginile pot spune mai mult decât s-ar putea descrie în cuvinte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.