La Mulți Ani, Andrei!

Vineri, 24 Martie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

La Multi Ani  Andrei | imaginea 1 Andrei împlinește 5 ani, duminică. Cel mai mult și-a dorit să petreacă o zi alături de pompieri. Entuziasmat și cu mari emoții a pășit, marți, 21 martie a.c., pe poarta Detașamentului de Pompieri Botoșani.

Însoțit de cei mai buni prieteni, Matei și Luca, a studiat autospecialele de intervenție și a adresat o mulțime de întrebări pentru a înțelege cum funcționează fiecare accesoriu, în parte. Ca bucuria lui să fie deplină, cât timp a vizitat subunitatea, a purtat una dintre căștile de protecție pe care pompierii le folosesc în misiuni.

Cu siguranță, nici salvatorii botoșăneni nu vor uita această zi. Andrei le-a adus o mașină de pompieri, confecționată din carton, plină cu mesaje și dulciuri. A reușit să adune peste 50 scrisori de la elevii din clasele pregătitoare și a II-a de la Școlile Gimnaziale din Răuseni și Albești, cu ajutorul celor doi prieteni, care l-au însoțit.

La mulți ani, Andrei! Sperăm ca toate visurile pe care le ai să devină realitate! Pompierii botoșăneni te așteaptă în echipa lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.