Maratonist la 52 de ani - Felicitări, Trufin Lucian!

Vineri, 24 Martie 2023Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Maratonist la 52 de ani   Felicitari  Trufin Lucian | imaginea 1 Duminică, 19 martie a.c., într-o atmosferă frumoasă cu iz de primăvară, pompierul covăsnean Trufin Lucian a participat la Maratonul de la Roma - ediția 2023.

Experiența dobândită în urma participării la celelalte 8 ediții anterioare și-a spus cuvântul, cei 42 km parcurgându-i în 4 ore și 50 de minute. Timpul obținut l-a clasat în primii 2.000 de participanți. Maratonul de la Roma este o cursă clasică de 42 km ce se desfășoară în orașul antic Roma din Italia.

Acesta este un eveniment internațional fundamental ce promovează imaginea modernă a Romei în lume, gândit pentru turistul care vrea să admire din plin moștenirea istorică, artistică și culturală neprețuită.

Obiectivele turistice ce pot fi vizitate apar în traseul concurenților înscriși în competiție. Prima ediție a evenimentului a avut loc în 1982. La ediția de anul acesta, cu numărul XXVIII, s-au adunat la linia de start peste 15.000 de persoane din toate colțurile lumii. Reprezentanții ISU Covasna îl felicită pentru rezultatul obținut și îi urează mult succes în competițiile viitoare!

Maratonist la 52 de ani   Felicitari  Trufin Lucian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.