Ochii sufletului sunt mereu deschiși

Duminică, 19 Martie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Ochii sufletului sunt mereu deschisi | imaginea 1 Duminică, 12 martie a.c., pompierii, polițiștii și jandarmii nemțeni au fost prezenți alături de femeile membre ale Asociației Nevăzătorilor – Filiala Județeană Neamț, pentru a le dărui un mărțișor și a le transmite gândurile și sfaturile lor.

Ochii sufletului sunt mereu deschiși și pot observa ceea ce graba sau obișnuința scapă simțurilor. Acesta a fost gândul de la care oamenii legii din Neamț au pornit în această misiune specială.

Persoanele care au dizabilități de auz sau de vorbire pot folosi 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝘂𝗻𝗶𝗰 𝟭𝟭𝟯 pentru mesajele asociate apelurilor de urgență, după o înregistrare prealabilă a propriului număr de telefon în baza de date a Sistemului pentru apeluri de urgență.

Serviciul SMS 113 este soluția implementată de Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru a veni în sprijinul persoanelor cu deficiențe de auz și/sau vorbire care vor să apeleze serviciul de urgență 112.

Serviciul SMS 113 permite comunicarea prin mesaje scurte de tip SMS cu persoanele înregistrate în baza de date a SNUAU, păstrând caracteristicile funcționale de bază ale serviciului 112 de voce: gratuitate și accesibilitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.