Pompierii sălăjeni s-au alăturat campaniei de ecologizare

Miercuri, 29 Martie 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Pompierii salajeni s au alaturat campaniei de ecologizare | imaginea 1 Miercuri, 22, și joi, 23 martie a.c., pompierii sălăjeni s-au alăturat campaniei de ecologizare “Luna curățeniei de primăvară”, inițiată de către primăriile mai multor localități din județul Sălaj.

Pompierii de la Secția Șimleu Silvaniei, inspectorat și Detașamentul Zalău au participat la această activitate importantă pe raza localităților unde aceștia își au subunitatea.

Cei peste 40 de participanți au strâns mai mulți saci de deșeuri, pungi, ambalaje de plastic, sticle, gunoi menajer, și chiar materiale de construcții.

Scopul acestor acțiuni de curățare este acela de a forma un comportament responsabil al populației pentru a ne bucura de un mediu curat și un exemplu demn de urmat generațiilor tinere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.