Au donat pentru viață!

Vineri, 14 Aprilie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Au donat pentru viata | imaginea 1 Se spune că cineva are nevoie de sânge o dată la 3 secunde și că 60% din populaţie va avea nevoie de sânge la un moment dat al vieţii, cu toate că doar 2% din populaţie donează sânge.

Conștientizând această nevoie urgentă a persoanelor bolnave, pompierii brașoveni au ales și anul acesta să se mobilizeze pentru a ajuta la completarea cantității de sânge necesare. În semn de solidaritate față de semenii aflați în suferință, pompierii și voluntarii brașoveni au donat sânge.

Fiind recunoscuți drept salvatori și eroi la incendii, accidente, calamități naturale și alte zeci de situații, pompierii au ales să fie salvatori de vieți și prin donarea de sânge - donând și dăruind viață!✅ Fă și tu un gest salvator!🩸Donează!🩸Orice picătură de sânge poate face face diferența dintre viață și moarte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.