Au pus mâna pe sape și au trecut la treabă!

Luni, 03 Aprilie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Au pus mana pe sape si au trecut la treaba | imaginea 1 Încă de la primele ore ale dimineții, pompierii din cadrul Detașametului de Pompieri Reșița, precum și cei de la sediul inspectoratului, au fost prezenți miercuri, 22 martie a.c., în Poiana Golului, pentru o acţiune de împădurire.

O parte dintre ei au venit din timpul liber şi au făcut cu plăcere muncă de voluntariat. Acţiunea de împădurire face parte din seria de evenimente organizate în perioada 15 martie-15 aprilie 2023 de către Direcţia Silvică Caraș-Severin, Ocolul Silvic Reșița, pentru a marca “Luna Pădurii”, eveniment sărbătorit la nivel național.

Ținând cont de faptul că rolul ISU Caraș-Severin nu constă doar în protejarea și salvarea de vieți, ci și a mediului înconjurător, implicarea pompierilor este firească și încurajează cât mai mulți voluntari să participe la astfel de activități. Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să ne îngrijim să lăsăm în urmă un mediu sănătos pentru că acesta este exemplul pe care îl oferim!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.