Campania umanitară “Să fim de 10”, inițiată în cadrul ISU Brașov

Marți, 18 Aprilie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Campania umanitara  Sa fim de 10   initiata in cadrul ISU Brasov | imaginea 1 „Când donăm, ne simțim mai buni, deoarece prin gestul nostru, aducem un zâmbet pe fața unui copil sau adult, care se confruntă cu lipsuri.”

“Având în vedere că se apropie cu pași repezi momentul în care sărbătorim Invierea Domnului Iisus Hristos, am dorit să aducem bucurie și lumină în sufletul semenilor noștri. Oricare lucru care pare a fi neînsemnat, dobândește o semnificație deosebită, atunci când este dăruit din suflet.”

Aceasta este deviza care a stat la baza campaniei umanitare “Să fim de 10”, inițiată în cadrul ISU Brașov. În preajma Sfintelor Sărbători, salvatorii brașoveni au dorit să aducă o rază de lumină și speranță în casele și inimile unor familii cu posibilități financiare limitate.

Astfel, în Vinerea Mare, pompierii brașoveni au împărțit pachete constând în alimente de bază, dar și alimente care dau semnificația Sărbătorilor Pascale, precum pasca, ouăle înroșite sau cozonacul, mai multor familii cu copii și persoanelor vârstnice, în speranța de a avea o masă mai bogată de sărbători.

Se adresează mulțumiri tuturor pentru contribuția adusă, eforturile lor fiind răsplătite înzecit cu mulțumiri din toată inima și zâmbete senine! Sărbători Luminate tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.