Donarea de sânge - încă o modalitate de ajutorare a semenilor

Vineri, 14 Aprilie 2023Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Donarea de sange   inca o modalitate de ajutorare a semenilor | imaginea 1 Obişnuiţi să salveze vieţi în situaţii de urgenţă, pompierii băcăuani au găsit încă o modalitate ca să-şi ajute semenii.

Miercuri, 12 aprilie a.c, o parte din personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a fost prezent la Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău, pentru a dona sânge.

Ceea ce pentru donatori reprezintă doar un minim de efort, pentru cei aflaţi în suferinţă înseamnă totul. Pompierii cred în puterea exemplului și se bucură de fiecare dată când au oportunitatea de a oferi o mâna de ajutor celor aflați în nevoie. Astfel de acţiuni umanitare fac încă o dată dovada laturii umaniste a profesiei, apropierii şi preocupării permanente faţă de oameni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.