Fapte bune în Ajunul Sărbătorilor Pascale

Marți, 18 Aprilie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Fapte bune in Ajunul Sarbatorilor Pascale | imaginea 1 La inițiativa preotului militar Pătrașcu Mihai-Claudiu din cadrul ISUJ Iași, salvatorii ieșeni, împreună cu tineri din corul Parohiei ”Adormirea Maicii Domnului”, din municipiul Iași, cartierul Galata și oameni cu sufletul mare și cu dragoste față de aproape, s-au unit pentru a aduce daruri unor familii din satul Runcu, comuna Țibana.

S-au bucurat de aceste daruri 30 de familii care au mulțumit pentru darurile primite. Totodată, preotul militar a ținut să amintească celor prezenți semnificația acestei perioade dinaintea Sărbătorilor Pascale.

Această experiență a fost despre dăruire, bunătate și despre a aduce un strop de speranță și bucurie în sufletele celor mai neajutorați dintre noi. Se adresează mulțumiri salvatorilor ieșeni și tuturor celor care s-au implicat în demersul lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.