La bine și la greu, frații rămân mereu unul lângă celălalt

Vineri, 14 Aprilie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

La bine si la greu  fratii raman mereu unul langa celalalt | imaginea 1 Pe unii dintre ei, drumul profesional i-a adus în același loc, cum este și cazul pompierilor giurgiuveni, plt. maj. Gherghe Camelia și plt. adj. Sebea Ionel.

De peste 16 ani, cei doi sunt pompieri în cadrul Detașamentului Giurgiu, iar în prezent lucrează chiar pe aceeași tură. Camelia participă cel mai des la intervenții SMURD și descarcerare, iar Sebică, așa cum îi spun colegii, este comandant de echipaj și conducător de autospeciale.

Au povestit că se completează unul pe celălalt și că dintotdeauna și-au dorit să își ajute semenii, meseria de pompier fiind cea care le-a adus multe satisfacții profesionale și mulțumire sufletească. 10 Aprilie - Ziua Internațională a Fraților și Surorilor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.