Prima ediție a campaniei “Donează sânge, fii erou!”

Vineri, 14 Aprilie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Prima editie a campaniei  Doneaza sange  fii erou | imaginea 1 Pompierii participă zilnic la numeroase intervenții, toate cu scopul salvării uneia sau mai multor vieți care sunt puse în pericol.

La începutul acestei săptămâni, cunoscută în ortodoxism ca fiind Săptămâna Patimilor, ISU Mureș a decis să se alăture primei ediții a campaniei “Donează sânge, fii erou!”, organizată la Centrul Regional pentru Transfuzii Sanguine Mureș, de către Asociația Zâmbete la Unison Mureș.

A fost o intervenție mai aparte, dar acest gest a contribuit sau va contribui mai repede sau mai târziu la salvarea unei vieți. Se adresează mulțumiri Asociației Zâmbete la Unison pentru invitație și pentru această activitate prin care s-au alăturat cot la cot cu salvatorii din teren, în misiunea de sprijin a celor aflați în nevoie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.