Apel umanitar - Împreună pentru Bogdan!

Miercuri, 24 Mai 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Apel umanitar   Impreuna pentru Bogdan | imaginea 1 Greutățile vieții ne pot depăși uneori puterile și putem crede că nu mai este nimic de făcut. În astfel de momente ies la iveală oamenii cu empatie și suflet mare, care prin implicarea lor schimbă cursul destinului.

Prin momente dificile, cu care greu te poți lupta, trece și Diaconu Ionuț, pompier în cadrul Detașamentului Bujoreni. Copilul acestuia, Bogdan-Ștefan, în vârstă de 3 anișori, a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală malignă de mari dimensiuni.

Părinții, Ionuț și soția lui, Ioana, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i oferi lui Bogdan tot sprijinul și dragostea de care are nevoie în această perioadă dificilă, însă de acum înainte au nevoie și de ajutorul nostru.

În cursul zilei de vineri, 19 mai a.c., Bogdan a fost supus celei de-a treia operații chirurgicale, la un spital din București. Urmează un tratament intensiv, iar costurile asociate acestuia îi pun în fața unor provocări financiare copleșitoare. În curând va avea loc tratamentul oncologic la o clinică din Italia.

Haideți să ne unim forțele și împreună să-i susținem pe Ionuț, Ioana și micuțul lor luptător, Bogdan Ștefan. Fiecare gest contează și poate face o schimbare uriașă în viața lor. Putem să-i sprijinim financiar prin donații în conturile de mai jos:

Titular cont : IOANA DIACONU

Cont lei : RO29RZBR0000060024559010

Cont euro: RO86RZBR0000060023436470

Titular cont : IONUT DIACONU

Cont lei : RO20RZBR0000060012589857

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.