Cerere în căsătorie, la unitate

Vineri, 12 Mai 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Cerere in casatorie  la unitate | imaginea 1 Toate poveștile de dragoste sunt frumoase, însă cea a pompierului giurgiuvean, Cornel și a Alinei este una specială. Se cunosc de când erau copii, însă abia la liceu au devenit mai apropiați.

„Eu am făcut primul pas. Eram amândoi în clasa a XI-a. Îmi plăcea pentru că era foarte deșteaptă și bineînțeles frumoasă. Am invitat-o în oraș și, treptat, am descoperit că ne potrivim și că avem multe lucruri în comun.

Îmi amintesc cât de mult îi vorbeam despre Școala de Pompieri pe care îmi doream să o urmez, iar ea m-a susținut necondiționat. La rândul meu, i-am fost alături până când și-a îndeplinit visul de a deveni profesoară de limba română și voi fi lângă ea mereu”, a povestit Cornel.

De atunci, sunt nedespărțiți, iar după șapte ani de relație, pompierul a decis că este timpul să facă următorul pas: cererea în căsătorie. „Am vrut să îi ofer inelul într-un loc special pentru mine, înconjurat de colegi, dar și de familie și prieteni. Așa că am avut mulți complici.

Pentru că era ziua mea liberă, am invitat-o la restaurant, dar înainte ne-am oprit la subunitate sub pretextul de a lăsa ceva. Acolo, totul era pregătit pentru “pensionarea unui coleg”. Am rugat-o să îi filmeze pe pompierii care erau aliniați lângă autospeciale, fiecare cu o floare în mână, aceasta crezând că surpriza este pentru altcineva.

S-a emoționat foarte tare atunci când și-a dat seama că era vorba despre o cerere în căsătorie, iar ea era de fapt persoana cea mai importantă în acele clipe”, a povestit Cornel. Bineînțeles că răspunsul Alinei a fost “DA!”, în aplauzele tuturor celor care au urmărit acest eveniment unic.

Colegii le doresc să fie sănătoși, să se iubească toată viața la fel de mult și să aibă parte de cele mai frumoase lucruri! Cornel a absolvit, în anul 2020, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, iar în prezent este salvator la Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.