O nouă zi, un nou “tur de forță” pentru pompierii tulceni

Miercuri, 24 Mai 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

O noua zi  un nou  tur de forta  pentru pompierii tulceni | imaginea 1 Că au fost peste o sută ori aproape o sută de copii ce au luat cu “asalt” unitatea, nu mai contează! Important este că pompierii au fost pregătiți și bucuroși să-i primească pe platoul unității unde, de regulă, salvatorii se antrenează și întrețin permanent tehnica din dotare.

Planul deja îl aveau stabilit! Împărțiți pe grupe, copiii de la grădinițele cu Program Prelungit nr. 3 și nr. 17 din municipiul Tulcea și-au început turul de onoare în unitatea.

Au început cu stinsul unui incendiu (de fapt au ”spălat” mașinile de intervenție din parcare), au văzut și chiar cronometrat cât de repede se poate îmbrăca un pompier în echipamentul de protecție, au avut ocazia de a merge pe un drum ”inaccesibil” cu șenilata aflată în dotarea salvatorilor tulceni.

Evident, atracția principală a fost faptul că au putut urca cu autoscara până la cer de unde au adus ”praf de stele”. Mâine este o nouă zi, așa că noi grupuri de copii le vor călca pragul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.