Sprijin pentru copiii cu nevoi speciale

Vineri, 12 Mai 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Sprijin pentru copiii cu nevoi speciale | imaginea 1 Plutonier adjutant-şef Laurenţiu Sebastian Ghioca este promotorul unei etape naţionale de Triatlon care se va desfăşura la Călăraşi pe 27 Mai – “Danubeman Festival”.

Plutonier adjutant-șef Sebastian Laurențiu Ghioca, când nu este dispecer la ISU Călăraşi, își ocupă timpul liber cu activități frumoase şi face cinste insituției în cadrul căreia lucrează, de fiecare dată atunci când doreşte să se implice în acţiuni caritabile, care vizează sprijinirea unor cauze nobile.

Sebi, atât în calitate de “ambasador” al Fundației “Copii în Dificultate” și voluntar în multe acţiuni caritabile, cât şi ca sportiv, a contribuit, de foarte multe ori, la îndeplinirea unor misiuni nobile.

A ţintit de fiecare dată mai sus şi a încercat să-şi depăşească limitele cu fiecare ocazie, iar în acest an s-a mobilizat pentru a realiza un proiect mai mult decât ambiţios: a pus pe harta României un eveniment sportiv deosebit, etapa naţională de triatlon, care se va desfăşura pe data de 27 mai. a.c., în municipiul Călăraşi.

“Danubeman Festival” se numeşte evenimentul sportiv, pe care Sebi Ghioca, alături de mai mulţi prieteni, prin implicare şi mult efort, a reuşit să-l organizeze pentru prima oară în judeţul Călăraşi. Iau startul la această importantă competiţie sportivi amatori, performeri şi chiar olimpici din toată ţara, care vor înota, vor pedala şi vor alerga, pentru a urca pe podium.

În cadrul evenimentului există şi o componentă foarte importantă care vizează sprijinirea copiilor din cadrul Fundaţiei “Copii în Dificultate”, astfel că toţi oamenii cu suflet mare, atât participanţi la competiţie, cât şi ceilalţi susţinători îşi pot crea pagini de “GalantOM” sau pot trimite un SMS cu textul “8844” (2 Euro recurent) pentru a ajuta la recuperarea copiilor cu boli neurologice grave.

Acest eveniment se doreşte a fi o sărbătoare a sportului, o evadare în natură şi o dovadă a acţiunii de sprijin pentru copiii cu nevoi speciale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.