Activități de 1 iunie

Luni, 05 Iunie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Activitati de 1 iunie | imaginea 1 Nu există copil care să nu fie atras de meseria de pompier! Joi, 1 iunie a.c., pompierii botoșăneni au avut sute de motive să se convingă de acest lucru.

S-au bucurat de copiii care au trăit experiențe unice și au participat într-un număr atât de mare la jocurile interactive, exercițiile demonstrative, concursurile cu premii, coborârea pe tiroliană, lecțiile de prim ajutor sau cele privind modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau de descoperire a muniției rămase neexplodate.

Cu fiecare zâmbet și îmbrățișare, salvatorii s-au simțit copii, din nou. Pentru ei a fost o experiență de neuitat! Dragi copii, zâmbiți, visați și bucurați-vă de cea mai frumoasă perioadă din viață: copilăria! Să fiți sănătoși și să credeți mereu în propriile forțe!

Acțiunea surprinsă în imagini, s-a desfășurat în Parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, cu sprijinul Primăriei Municipiului Botoșani și Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani! Se adresează mulțumiri voluntarilor de la INTERACT CLUB Botoșani pentru sprijin și colegilor pentru implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.