Împreună MAI aproape de copii!

Luni, 05 Iunie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Impreuna MAI aproape de copii | imaginea 1 Pompierii mehedințeni au organizat și desfășurat, miercuri, 31 mai a.c., în sistem integrat, alături de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, o activitate dedicată copiilor cu prilejul sărbătoririi Zilei de 1 Iunie. În cadrul evenimentului, desfășurat la pădurea Crihala, au avut loc expoziții cu o parte din tehnica folosită pe timpul misiunilor, dar și ateliere de lucru.

Copiii au avut posibilitatea de a-și testa curajul prin escaladarea unui zid de cățărare, să-și demonstreze creativitatea în cadrul unui concurs de desene pe asfalt, dar și să-și arate îndemânarea și perseverența prin parcurgerea unui traseu practic aplicativ. A fost o atmosferă plină de zâmbete, culoare și baloane de săpun, copiii de toate vârstele manifestându-și entuziasmul.

În semn de apreciere, aceștia au primit dulciuri, diplome și insigne. Pompierii mulțumesc părinților, bunicilor, dascălilor și tuturor celor care au făcut posibilă participarea copiilor la evenimentul creat special pentru ei. Totodată, se adresează mulțumiri voluntarilor SMURD pentru implicare, dar și fundației SMURD pentru susținere!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.