O zi minunată alături de copii

Luni, 05 Iunie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

O zi minunata alaturi de copii | imaginea 1 Bucurie, veselie, energie și distracție. Aceste cuvinte au caracterizat activitățile desfășurate de pompierii nemțeni, de 1 iunie a.c.

Pe Platoul Curții Domnești, în parcarea Primăriei Municipiului Roman, în Parcul Central din orașul Târgu Neamț sau în curtea Detașamentelor de pompieri, fiecare interacțiune cu cei mici (și cu cei mari) a fost plină de veselie și voie bună.

Traseul aplicativ, tehnicile de salvare și autospecialele de intervenție au fost activitățile pregătite de pompieri pentru a face copiilor o zi de neuitat. Pompierii nemțeni mulțumesc copiilor că le-au oferit ocazia de a se juca cu ei și le doresc să fie sănătoși și să se bucure de copilărie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.