Pompierii dâmboviţeni s-au mobilizat din nou pentru a dona sânge

Luni, 19 Iunie 2023Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Pompierii damboviteni s au mobilizat din nou pentru a dona sange | imaginea 1 Pompierii dâmboviţeni s-au mobilizat din nou într-o misiune de salvare a celor care au nevoie de ajutor, demonstrând astfel faptul că există numeroase moduri de a veni în sprijinul vieţii.

Miercuri, 14 iunie a.c., cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, cadre militare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I au răspuns apelului lansat de Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița.

Salvatorii își doresc ca gestul lor să fie un exemplu pentru toată lumea, un îndemn care să determine cât mai multe persoane să devină donatori. Mereu este nevoie de sânge! Primul pas este curajul de a merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, de luni până vineri, de la ora 07:30.

Se adresează felicitări și mulțumiri tuturor colegilor participanți pentru dăruirea față de cei aflați în suferință, pentru spiritul civic și onoarea cu care poartă uniforma pompierilor militari! “Donează sânge, donează plasmă, împarte viață și împarte-o des!” - Centrul Transfuzie Dâmbovița

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.