Vizitele copiilor la pompierii tulceni continuă

Luni, 05 Iunie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Vizitele copiilor la pompierii tulceni continua | imaginea 1 Înarmați cu zâmbete și bună dispoziție, elevii grupei mijlocii și elevii din clasa a II-a din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 12 din municipiul Tulcea, însoțiți de cadrele didactice, i-au vizitat marți dimineață, 30 mai a.c., dornici să cunoască îndeaproape ce presupune meseria de pompier.

De cum au pășit pe poarta unității, prichindeii au fost întâmpinați de autospecialele de intervenție, dar și de animăluțele salvate, nelipsite de la astfel de activități.

Emoționați, copiii au îmbracat haina de pompier, au învățat cum se manevrează furtunul de refulare a apei și au urcat în autospecialele de intervenție. Chiar și cei mai timizi dintre ei s-au lăsat convinși și au devenit mici pompieri pentru câteva momente.

La sfârșitul activității, mulți dintre ei și-au exprimat dorința de a îmbrățisa această profesie atunci când vor crește. Dacă vor dori să devină pompieri, sau nu, vor decide ei la momentul respectiv. Însă pentru pompieri, este o bucurie să îi primească și să le insufle dragostea și respectul lor pentru această meserie, cea de a salva vieți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.