Au alergat în cadrul concursului de anduranță “Scări pe Toaca”

Sâmbătă, 01 Iulie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Au alergat in cadrul concursului de anduranta  Scari pe Toaca | imaginea 1 Colegii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, Sergent-major Călin Berindean și Sergent-major Daniel Nedelcu, au participat la o competiție de anduranță destinată pompierilor.

Cei doi tineri salvatori au fost prezenți în județul Neamț, la Concursul SCĂRI PE TOACA. Printre altele, acesta constă într-o singură urcare pe scara care asigură accesul către Vârful Toaca. Scara este compusă din 519 trepte, cu o înclinație de aproximativ 70 grade, pe o diferență de altitudine de aproximativ 100 metri.

Concurenții au participat echipați în costumul de protecție pentru pompieri, bocanci unici, cască de protecție pentru intervenție la incendii cu vizor, mănuși de protecție pentru intervenție, aparat de respirat cu aer comprimat și butelie de aer comprimat. Pompierii au alergat 7 kilometri, pe teren accidentat, cu o greutate de 10 kilograme în spate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.